Försäkra ditt husdjur

Trots att det ständigt tjatas om hur viktigt det är att försäkra sin hund är det många människor som glömmer bort eller helt enkelt struntar i att ha en bra djurförsäkring. Idag finns det ett flertal riktigt bra försäkringsbolag att välja mellan, där du kan välja mellan olika paket beroende på hur mycket du känner att din hund behöver vara skyddad. En försäkring kan vara avgörande för en hunds liv, just eftersom försäkringen ofta täcker en mycket stor del av veterinärkostnaden om hunden skulle skada sig eller bli sjuk.

Hur mycket försäkringen täcker beror naturligtvis på vilken typ av försäkring som man har valt. De allra flesta människor har idag en hemförsäkring, bilförsäkring och personförsäkring och att även lägga in djurförsäkringen på samma bolag kan göra så att man får mer förmånliga priser.

Agria och Folksam är bara två av alla de försäkringsbolag som är mycket omtyckta och just Agria har fått mycket positiv feedback då deras försäkringar täcker otroligt mycket. Innan du väljer en försäkring bör du dock läsa igenom villkoren och avtalsreglerna ordentligt. Det är inte roligt om innehållet i försäkringen förändras utan din vetskap och att hunden sedan råkar ut för en olycka.

feather-magazine