Så håller du snyggt på gården

De flesta som har en gård på landet har också hund. Hundar och lantliv hör verkligen samman. För att sköta din gård på enklaste sätt finns det maskiner och redskap som kan underlätta mycket.

Bo på landet med hund

Det är en dröm för många: ha sin egen gård med hund, katt och andra djur. Få leva nära naturen och vakna upp till fågelsång. Det är både mysigt och klokt att ha en hund om du bor på landet. Hunden kommer säga till när det kommer besökare. Många hundar kan också hålla möss och andra djur på avstånd. Utöver det är hunden också en god vän som kommer att följa dig runt på ägorna. Bland de bästa sällskap som finns.

Snygg uppfart med en gårdsharv

Om du har en större uppfart eller grusgångar på din gård kan det vara smart att investera i en gårdsharv som du sätter bak på fyrhjulingen eller trädgårdstraktorn. Den är liten och smidig att koppla av och på, samtidigt som den klarar tyngre och packat grus. Med en gårdsharv håller du snyggt på gården på ett roligt sätt. På Kellfri hittar du din ATV harv med justerbart chassi. Kellfri har allt som du behöver för gården, som traktorer och hundstängsel.

Trädgården

De flesta gårdar har en relativt stor trädgård som innebär mycket arbete. Det är förvisso roligt att trädgården är snygg, men den tar tid. Om det är möjligt och nog platt kan du köpa en robotgräsklippare. Då sparar du mycket tid. I annat fall är det klokt att tänka över trädgården och ta bort buskar och träd som gör det svårt att klippa gräset. En välklippt gräsmatta gör mycket för intrycket. Det är vackert med gamla fruktträd och naturligtvis ska du bevara dem, men för mycket träd och rötter gör det svårt att klippa gräset. Detsamma gäller stora bärbuskar. Gillar hunden eller hundarna leksaker? Många hundar kan dra hem saker från skogen som bara ligger i trädgården. För att hålla ordning kan du ha en särskild korg där du alltid lägger hundens leksaker, så blir det både snyggare och lättare att hålla ordning.

feather-magazine